Mijas Golf

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Mijas Golf € 950.000,-

Ref.nr: RSOR4836217
Prijs: € 950.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Mijas Golf € 950.000,-

Slaapkamers8
Badkamers9
Woonoppervlak670m²
Zwembadja
Tuinja
Parkerennee
Instelling: Land, dicht bij golf, dicht bij scholen
Orientatie: Zuid
Staat: goed
Zwembad: privé
Klimaatregeling: airconditioning, warme airconditioning, koude airconditioning, open haard
Uitzicht: Bergen, Panoramisch, Tuin, Zwembad, Binnenplaats
Kenmerken: Overdekt terras, Inbouwkasten, Dichtbij openbaar vervoer, Privéterras, Gastenappartement, Gastenverblijf, Berging, Bijkeuken, Ensuite badkamer, Marmeren vloer, Jacuzzi, Bar, Barbecue, Dubbele beglazing, Restaurant op locatie, Stallen
Meubels: optioneel
Keuken: volledig ingericht
Tuin: privé
Parkeren: Garage, privé
Categorie: Investering
Ref.nr: RSOR4836217
Prijs: € 950.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Mijas Golf € 950.000,-

Uniek pand met drie onafhankelijke huizen en B&B-potentieel in Mijas, Costa del Sol

Gelegen op een uitgestrekt perceel van 4.300 m² in de buurt van Mijas Golf, biedt dit uitzonderlijke pand eindeloze mogelijkheden voor investeerders of degenen die op zoek zijn naar een groot familielandgoed met verhuur- of B&B-potentieel. Ideaal gelegen in Mijas aan de prachtige Costa del Sol, ligt het pand op slechts enkele minuten afstand van restaurants, bars, een sportclub, een school en verschillende prestigieuze golfbanen. De levendige stad Fuengirola, met zijn winkels, supermarkten en prachtige stranden, ligt op slechts 10 minuten rijden. La Cala de Mijas en de luchthaven van Málaga zijn ook gemakkelijk te bereiken, op slechts 25 minuten met de auto.

Drie onafhankelijke woningen en commerciële ruimte Dit pand is werkelijk uniek, met drie onafhankelijke huizen en een bar en restaurant op het terrein (momenteel geëxploiteerd als een peña), die direct huurinkomsten genereert. Het omvat ook stallen, wat extra investeringspotentieel biedt.

Huis 1: Deze charmante woning met 2 slaapkamers en 1 badkamer grenst aan de peña-bar en het restaurant, waardoor het ideaal is voor mensen die een bedrijf op locatie willen runnen. Het huis heeft een eigen privépatio, terwijl het restaurant een groot buitenterras heeft, perfect voor dineren in de buitenlucht.

Huis 2: Een gezellig, volledig uitgerust huis met 1 slaapkamer, 1 badkamer, een eigen tuin en parkeerplaats. Het huis biedt een onafhankelijke woonruimte voor gasten of om te verhuren.

Beide huizen hebben een eigen oprit, waardoor ze volledig onafhankelijk zijn van de hoofdwoning.

Hoofdhuis: Ruim wonen verdeeld over drie verdiepingen Het hoofdhuis heeft een grootse indeling verdeeld over drie verdiepingen. Het heeft twee ingangen: een afgesloten oprit die naar een garage leidt en een houten hoofdingangspoort voor extra privacy.

Hoofdniveau: Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime woonkamer met een gezellige open haard, een volledig ingerichte keuken en een master bedroom suite. Dit niveau beschikt ook over een gastentoilet en een ruim terras met panoramisch uitzicht op de omliggende tuinen.

Bovenste verdieping: De bovenste verdieping biedt twee extra slaapkamers, een badkamer en een grote overloop die kan worden gebruikt als thuiskantoor of extra leefruimte. Een omringend terras op deze verdieping biedt een prachtig uitzicht op de tuinen en de nabijgelegen bergen.

Benedenverdieping: De begane grond biedt een grote garage en directe toegang tot de prachtig aangelegde tuinen, het privézwembad en de barbecueplek. Een tweede bar, ideaal om familie en vrienden te vermaken, voegt een speciaal tintje toe aan deze buitenruimte.

Ideaal als investering of B&B De unieke indeling van dit pand, met zijn meerdere onafhankelijke woonruimtes en inkomsten genererende peña, maken het een uitstekende investeringskans. Of u nu een succesvolle bed and breakfast wilt runnen, de extra huizen wilt verhuren of gewoon wilt genieten van een ruim familiehuis met extra privacy voor gasten: dit landgoed biedt ongekende veelzijdigheid.

Belangrijkste kenmerken:

Omgeving: Landelijk toevluchtsoord dichtbij golfbanen en scholen.
Oriëntatie: Op het zuiden, waardoor er de hele dag door veel natuurlijk zonlicht is.
Staat: Goed onderhouden en direct te betrekken.
Zwembad: Privézwembad omgeven door weelderige tuinen en uitzicht op de bergen.
Klimaatregeling: Airconditioning (warm/koud) en een gezellige open haard voor comfort het hele jaar door.
Uitzicht: Geniet van een panoramisch uitzicht op de bergen, de tuin, het zwembad en de binnenplaats.
Kenmerken: Overdekt terras, gastenappartementen, stallen, marmeren vloer, jacuzzi, privébars, dubbele beglazing en meer.
Parkeren: Garage en meerdere privéparkeerplaatsen.
Categorie: Beleggingspanden met direct inkomstenpotentieel.
Extra voorzieningen:

Restaurant en bar (peña) ter plaatse met een constante inkomstenstroom.
Volledig uitgeruste keuken en meerdere buitenruimtes voor entertainment, waaronder een barbecue en een eigen bar.
Gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden, scholen en golfbanen, met de luchthaven van Malaga op slechts 25 minuten afstand.
Dit pand biedt werkelijk het beste van twee werelden: vredig wonen op het platteland gecombineerd met het gemak van voorzieningen in de buurt. Of u nu wilt investeren, uw vastgoedportefeuille wilt uitbreiden of een uniek gezinshuis met inkomstenpotentieel wilt vinden, dit landgoed is een must-see!

Alternatieven

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Marbella € 945.000,-

Prijs € 945.000,-
Meer informatie
1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Marbella € 950.000,-

Prijs € 950.000,-
Meer informatie
1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Las Chapas € 1.050.000,-

Prijs € 1.050.000,-
Meer informatie
1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Vrijstaande Villa Costa Del Sol Marbella € 850.000,-

Prijs € 850.000,-
Meer informatie
Villa Marbella maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x